top of page

Privacy Statement

Ik heb deze Privacyverklaring gecreëerd om te laten zien dat ik veel waarde hechten aan jouw privacy. 


Het volgende stuk tekst geeft informatie over de manier van adresverzameling en -verwerking voor mijn website: www.shashaka.nl

Shashaka is verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. Door mij je gegevens te geven stem je in met deze privacy verklaring.

Shashaka zal je gegevens niet delen, verkopen of op een andere manier ter beschikking stellen aan derde partijen, tenzij ik voor het uitvoeren van de overeenkomst met jou gebruik maak van dienstverleners. Deze derden partijen zullen als bewerkers uitsluitend in mijn opdracht optreden.

Registratie en formulieren


Het contactformulier op mijn site verplicht gebruikers mij hun contactgegevens (zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres) in te vullen.

Contactinformatie wordt gebruikt om offertes te versturen en om informatie over mijn bedrijf te sturen. Deze klantinformatie wordt ook gebruikt om promotiemateriaal te sturen en om met de klant in contact te kunnen komen wanneer nodig. Gebruikers kunnen zich te allen tijde afmelden door een e-mailbericht te sturen naar jerry@shashaka.nl.

Contact met me opnemen


Heb je vragen over bovenstaande privacyverklaring, het gebruik van deze site of je ervaringen met deze website? Neem dan contact met me op.

Contact
Privacy Statement: About Me
bottom of page