top of page
2019_12_sandcastles_003.jpg

Workshops

Jerry heeft diverse verschillende workshops en trainingen ontwikkeld, gebaseerd op zijn studie, training en ervaring. 


Heb je of ken je een studio die geïnteresseerd zou zijn in deze workshops of trainingen? Denk je dat ze aansluiten bij de leerlingen en dat ze er iets aan kunnen hebben? Laat het me weten. We kunnen dan samen kijken naar welke workshop of training het meest interessant is en hoe we dat kunnen organiseren/plannen.

Hieronder vind je een greep uit de verschillende workshops en trainingen. die Jerry aanbiedt.

Ritual Yoga*

Een workshop of serie workshops met een combinatie van het beste van yoga, shamanisme, dansen, rituelen en ceremonies. De workshop zal elke keer worden afgestemd op de tijd van het jaar en wat er nodig is voor de deelnemers op dat moment.

Munay Ki & Yoga

Een serie van 3 workshops waarin de oude shamanistische rites van Munay Ki worden overgedragen in een unieke en krachtige combinatie met yoga en yogatechnieken. Het helpt om achter je te laten wat je niet meer nodig hebt en het bereidt je voor op de beste versie van jezelf, waardoor je je eigen mooiste realiteit kunt creeeren. Eigenlijk is het een kortere weg om te bereiken wat met andere technieken en methodes jaren kan duren.

Element Flow lessen

5 verschillende lessen, in een serie of los, waarin je beweegt door het element (aarde, water, vuur, lucht, ruimte) in combinatie met specifiek hiervoor geselecteerde muziek. Een erg intuitieve en bevrijdende ervaring.

Yoga Trance Dances

het beste van beide werelden: yoga en dans, een hele nieuwe beleving van yoga. Je zult als een nieuw mens de les uit komen.

Yoga en live muziek (samen met Pieter Hoogland)

een reis door de beweging en stilte yoga en muziek, met meditatieve muziek en/of met mantra’s.

Chakra Workshops en Lessen 

Ik heb verschillende lessen en formats, varierend van een enkele les rondom een of meer chakra’s tot aan een serie van 9 workshops, met daarin de theorie en praktijk van de paden van bevrijding en manifestatie aan de hand van de chakra’s en alles daar tussen in.

Energetische Systemen

een workshop met de thoerie en praktijk van de energetische systemen van yoga (prana, vayu’s, chakra’s en kosha’s), die je in staat stelt de concepten beter te begrijpen en te gebruiken in je eigen practice.


Out with the old, in with the new

*Ritual Yoga is een geregistreerd merk van Shashaka

Workshops: About Me
bottom of page